Remedies

Een remedie is een zeer verfijnde natuur-geneeswijze. Ze worden ingezet wanneer emoties uit balans geraakt zijn. Het zijn de katalysators die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Een voortdurende angst kan je levenskracht en vitaliteit aantasten. Angst is geen angst maar het ontbreken van moed. Remedies geven ons inzicht zodat we de moed weer in onszelf ontdekken en ontwikkelen.

In mijn praktijk werk ik veel met remedies. Ik heb hier dan ook een uitgebreid assortiment in zoals bloesem-remedies, zee-remedies, nieuwstijd-remedies en edelsteen-remedies. Het kan zijn dat er tijdens een behandeling een remedie nodig is qua ondersteuning en/of voor thuis. Je kan ook een remedie apart bestellen. De remedies worden altijd voor jou persoonlijk op maat gemaakt.

Ik werk met de volgende remedies:

Pacific Sea remedies: deze werken op transformaties in het bewustzijn

Bach bloesemremedies: deze bestaan uit een etherische, vriendelijke, dansende zachte energie die subtiele veranderingen bewerkstelligen

Edelsteen remedies: werken vooral vanuit de kleuren en kristalstructuren van de gebruikte edelstenen.

Spirit in Nature: dit zijn bloesemremedies gebaseerd op de spirituele inzichten van yogananda. Deze remedies helpen mensen om hun aangeboren goedheid, schoonheid en kracht te vinden.

Nieuwe tijds remedies: Zijn gericht op het herstellen van het natuurlijke evenwicht in jou.