Spiritueel consult

Ik geef 2 verschillende soorten spirituele consulten: mediamiek en psychic.

Psychic consult

Tijdens een psychic consult lees ik jouw energie en vertel ik over wat jij zoal tegenkomt in jouw leven, de rode draad. Zo krijg je weer heldere inzichten, het zijn eyeopeners. Ik kan op alle holistische niveaus intunen (lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel) en daarnaast ook op de verschillende aspecten in je leven zoals je werk, privé etc.

Mediamiek consult

Tijdens een mediamiek consult leg ik contact met jouw overleden dierbaren en doe ik mijn best om zo zuiver en duidelijk mogelijk de informatie en de boodschap van de overleden persoon over te brengen, om zo het bewijs te leveren dat hun ziel voortleeft. Ze zijn dichtbij ons en ze helpen ons op onze weg door het leven. Het is zo helend om te weten dat ze voortleven en dat er nog contact mogelijk is.

Het consult kan op verschillende manieren ingevuld worden. Je kunt ervoor kiezen om iemand bij me te laten komen zonder voorkeur of je kunt een foto meenemen van de persoon waar je graag mee in contact zou willen komen zodat ik vanuit de foto contact kan maken. Ik kan eventueel ook nog gebruik maken van kaarten of gekleurde linten mocht je dat leuk vinden.