Werkwijze

Als holistisch therapeut werk ik vanuit alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Deze zijn nauw met elkaar verbonden en hebben allemaal invloed op elkaar en daarom is het belangrijk om ze allen in balans te houden. Zo kan de energie goed blijven stromen.

Welke behandeling je ook kiest bij mij, ze komen allemaal vanuit dit principe. Meestal wordt een NEI- of een Holistische behandeling geboekt en daarbij gebruik ik dan indien nodig ook de technieken van NLP en Touch For Health. Reiki gebruik ik vaak tijdens een holistische behandeling, maar kan uiteraard ook los geboekt worden. En ik bied maandelijks een reikibehandeling met een bepaald thema aan.

Ik ben voor alle methodes die ik gebruik professioneel opgeleid. Verder werk ik met verschillende ondersteunende middelen tijdens alle behandeling zoals: bloesemremedies, klankschalen, inzichtkaarten, kristallen, levensboompaden, aurasprays en meer.

Naast de behandelingen geef ik ook spirituele consulten. Hier ligt een groot deel van mijn passie meer informatie hierover vind je op de pagina over spirituele consulten.